Bingo,
jaka obraza jeju, wiesz co mi się wydaje, że chcąc się odegrać na innych, napisałeś to celowo, że lepiej wykonane są te modele Mercedesa od X'a, żeby kilku osobom zszargać nerwy. Nie zgadzam się z Tobą, jeżeli chodzi o jakość wykonania, a dyskusji rozwijał na ten temat nie będę, bo zwyczajnie nie chce mi się tego robić, ponieważ i tak to nie będzie miało sensu,a co do tanich części, to ja osobiście nie uważam, że X-type jest mega tani w utrzymaniu, bo nie jest, a kto tak mówi, to albo zgrywa bohatera, albo ma go krótko i jeszcze nic nie wymieniał i polega na opiniach pokrewieństwa z Mondeo, gdyby każdy wymieniał części zgodnie z tym jakie powinny być, a nie pchał na siłę części z Mondeo, to by później nie marudził, że ma luzy w zawieszeniu, albo przód pływa, bo amory z mondeo itd. Co do jakości mam parę uwag, ale akceptuje to w całości i szukam rozwiązań, jak się komuś nie podobają plastiki to zwyczajnie może je oddać do obicia, jest mnóstwo rodzaju skór i ich kolorów. A co do tego jakie kto powinien mieć auto, to jest każdego indywidualna sprawa i jego budżetu, więc lepiej tego tematu nie poruszać.
Pozdrawiam