Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
Najszybszy MK II..?
KRISS:
oczywiście herezją nie :-tylkotaro )
co do golfa 2 - jak to był Rallye to bym go wpisał z miejsca bez względu na wiek, podobnie z bmw z1 i im podobnymi w ogóle mnie to nie dziwi.
Dziwią mnie skopane rollsy, jaguary, bentleye i mercedesy. I mam wielki szacunek do Golfiarzy bo widziałem tak odstawione jedynki i dwójki że paru właścicieli szacownych Jaguarów czy Rollsów powinno się zawstydzić...
naughtycat23:
To był golf II nawet nie GTI zwykły golfik który wyglądem również nie powalał a jednak Neoklasyki to jest to ten trend jest dość mocno powszechny w USA gdzie na bazie wraków robione są cudowne pojazdy dla zupełnych indywidualistów. Pewnych klasyków nie powinno się ruszać ale jeśli w taki czy inny sposób mamy spowodować że z wraku narodzi się jakiś inny ciekawy pojazd czemu nie !!!! Jestem jak najbardziej za chociaż patrząc na tego Jaga straszną porażką są pewne przeróbki które nie powinny mieć miejsca jak lusterka czy układ wydechowy !!!! Po co robić coś takiego można mieć graty od najlepszej wersji ale opakowane klasycznie jak przystało dla tego modelu i tylko zachwycać lub budzić podziw nieprzeciętnymi osiągami. :-za
Choina:
Luqasek:
A Garbus na żółtych?? Wszyscy są zgodni, że to klasyk i należy mu się miejsce w historii, ale z drugiej strony to produkcję skończono dosłownie kilka lat temu, a wyprodukowano go w 21 529 464 egzemplarzach, a więc o wiele, wiele więcej niż Golfa II. To dać mu żółte tablice czy nie?? Bo go tak dużo... bo tak niedawno skończyła się produkcja...??
KRISS:
no i ok:) 25 lat ma, 15 lat od zakończenia produkcji jest, nie jest festyn plastik - dla mnie OK, a że to GOLF 2? Komuś chciało się przejść przez całą procedurę i ok, ba nawet lepiej, że GOLF a nie Rolls. To właśnie takie samochody są najbardziej narażone na zniszczenie i dewastacje. A tak będzie musiał o niego dbać.
Gorzej będzie dla właścicieli jak się dowiedzą, jak szeroki zakres możliwości ingerencji ma konserwator zabytków... :-gwizd :-gwizd :-gwizd :-gwizd :-gwizd :-gwizd
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej