Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Uczciwa cena za zadbanego jaguara - kupno

<< < (9/12) > >>

pawel39:
Bzdury na maksa.
Chcesz to się krój za jaguara, ja się wyleczyłem, chcesz niech cię zobowiązuje prawo murphiego, w końcu masz jaguara. Parchow się pozbywa i tak też zrobię a ty sobie miej

szpadel68:
SUPERRR!  :-clap Genialnie! Jednego mniej któremu to się wydawało że za małą kasę wyhaczy super brykę  :-hehe Do niektórych trzeba serca i pieniędzy ze szczyptą cierpliwości. Nikt, nikogo do niczego nie zmusza. Masz rację, lepiej kup Passerati albo ogólnie coś ze Szmelwagena...Po za tym po co ta irytacja? Meliskę albo co tam Wy teraz popijacie na "chill"...  :-super "bo naszym chłopkom brakuje luzu". Aaaaaa i nie mam się zamiaru za nic kroić. SAAB'a (nawet 3) też miałem i nikomu nie polecam a "barany" jeżdżą i co? Ktoś polubi markę albo nie. Źle podchodzisz do tej "rozmowy". Przedstawiamy za i przeciw, więc (?)...a żeby tego było (mi) mało to drugi z Jaguarów będzie taki  :-yipee   a X ma u mnie dożywocie...

https://encyklopedia.moto.pl/jaguar/xf/kombi/sportbrake-generacja-ii/17242/

Spokojności, Pzdr

pawel39:
Ja naprawdę nie wiem co ci się wydaje, ale już na pewno nie myśl że wiesz co mi sie wydawało, bo widzę że wszystko wiesz o samochodach (ja akurat prawie nic) ale i ze wszystko też wiesz o mnie ( a akurat nie wiesz nic).
Zdrówka tobie i twoim samochodom. Mi wystarcza profilaktyka snu, ale jeżeli potrzebujesz ziółek i innych prochów to korzystaj.

JunakM07:
Bez przepychanek panowie ;), bardzo dobrze jest usłyszeć czyjeś zdanie bez względu na to jakie ono jest, cieszę się bardzo , że są te dobre, ku przestrodze i te złe każde bardzo szanuję i każdy także powinien ;) :-JCPF Dzisiaj piątek :D także każdy niech sobie strzeli piwo(a) wieczorem i się wyluzuje  :-V

szpadel68:

--- Cytat: pawel39 w Luty 12, 2021, 14:21:49 pm ---Ja naprawdę nie wiem co ci się wydaje, ale już na pewno nie myśl że wiesz co mi sie wydawało, bo widzę że wszystko wiesz o samochodach (ja akurat prawie nic) ale i ze wszystko też wiesz o mnie ( a akurat nie wiesz nic).
Zdrówka tobie i twoim samochodom. Mi wystarcza profilaktyka snu, ale jeżeli potrzebujesz ziółek i innych prochów to korzystaj.

--- Koniec cytatu ---

A to ładne jest. Wszystko, czyli nic. Jak ci się wydaje że wiesz to nic nie wiesz...nie nie jestem wróżem i nic nie wiem a już na pewno nie wróżę albo zgaduję. Tylko odpowiedz mi po co marnujesz czas swój i nasz w bezsensownych przepychankach? To że nie potrafisz ogarnąć opinii innych czy zdania innego niż własne to nie miejsce dla ciebie. To jest forum a co za tym idzie każdy może wyrazić swoją opinię a jeśli nie potrafisz tego zaakceptować to nie miejsce dla ciebie...wiesz pewnie czemu piszę do ciebie z małej? Bardzo cieszę się że dbasz o sen bo sen to zdrowie...

Tak, tak...twoje musi być ostatnie słowo...

Nie pzdr

P.S. A jeśli 39 w nick'u to wiek...to dziwię się...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej