Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Uczciwa cena za zadbanego jaguara - kupno

(1/12) > >>

JunakM07:
Witajcie

Noszę się z zamiarem zmiany samochodu na jaguara x-type . Powiedźcie ile uczciwie trzeba dać za dobry zadbany egzemplarz, chciałbym kupować takiego raczej z górnej półki cenowej, wolałbym raczej coś w automacie ale jak będzie jakiś fajny z manualu to nie pogardzę. Silnik raczej obojętne, może być diesel i benzyna jak ktoś dbał to nie będzie istotne.

pozdrawiam Piotr

szpadel68:
No to powodzenia w poszukiwaniach  ;D Tematów na ten temat jest tu sporo...zadbane egzemplarze są w dobrych rękach i raczej się to nie zmieni  :-thank Są doinwestowane, zainwestowane, przeinwestowane  :-clap
Np. mój w garażu stoi i z gruntu się gruntuje by mu blachy za czas jakiś nie przegniły...to taka pięta... :-tylko

Pzdr.

JunakM07:
No w sumie nie spodziewałem się , że ktoś z wielką namiętnością trzyma jaguara x-type jako inwestycja na przyszłość, bardziej bym zrozumiał jakiegoś XJ :) No trzeba szukać jak coś, może coś się trafi kiedyś :)

gonzo7:
Raczej inaczej - ja swojego trzymam bo ma u mnie dożywocie. Mając go 11 lat wiem o nim wszystko i nic mnie nie zaskoczy co w starym samochodzie (2005r) jest największą wartością.
Sprzedać za 8K byłby bezsens. Nikt więcej nie da bo sprzedać trudno, więc chyba więcej jest takich jak ja i nie chodzi o inwestycje. Jaguar (obojętnie jaki, nawet XJ) się do tego nie nadaje.

Nie da się określić ceny - za 25K kupuj, a za 8 już nie.
Jeździć oglądać, walić młotkiem po podłodze i progach i oceniać jak jest źle i na ile wytrzyma, bo to że będzie źle jest tylko kwestią czasu.

szpadel68:
No za przeproszeniem, "z ust" mi kolega wyją... :-super
Zawsze można kupić taniej i jak młot w próg wejdzie to szybko przeliczyć ile wyjdzie za wstawienie nowych...bo są, bo można...
W każdym razie nikt nie sprzeda (raczej) zdrowego egzemplarza bo to bądź co bądź Jaguar...

Powodzenia i pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej