Po pierwsze w tym dziale tylko witamy się. Przenoszę temat.
Po drugie dodajemy printscreena, żeby było wiadomo o jakim aucie była dyskusja, nawet jak wygaśnie ogłoszenie.
A odnośnie aut ze stanów...
Co do roznic - inne czestotliwosci, obrysowki sie pala, a nie sa tylko odblaskami, klapa ma lekko inny ksztalt, odtwarzcz dvd... W kazdym badz razie nic nadzwyczajnego, ktore by mi przeszkadzalo
Obrysówki w PL powinny przestać świecić, lampy przednie do wymiany (nie są asymetryczne, nie mają silniczków regulacji, nawet xenony), komputery zestrojone na PB 92, a w EU 95-98, inne częstotliwości pilotów i bram, zazwyczaj brak immobiliserów (nie jestem pewien co do X350), blokada prędkości na 180-200km/h (której nie zdejmiesz w Polsce) i jeszcze parę pierdół.
Przed wyjazdem po auto zacząłbym od sprawdzenia po vinie, a szczególnie CarFax. Zobaczysz uszkodzenia auta. Jak coś na bezwypadkowe.pl chłopaki pomogą. Są ludzie co mają wykupione abonamenty no limit.
Auto za 44.444 wystawiane jest już od sierpnia. Pojawiło się nawet u nas na forum. Niestety poszło delete. Pan się zarejestrował na forum w 2011 rok, ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w d... uzyskał pomoc od forumowiczy w związku z oceną aut, i znikł. Pojawił się kolejny raz po pomoc jak trzeba było sprzedać auto, i jeszcze te jego teksty w ogłoszeniu
. Cena startowa była 49.000 PLNów
za amerykańską bidę, którą jest XJ8. Już w sierpniu mu napisałem że 39.000 według InfoExperta stoi Executive. Niech ci prześle foty sprzed importu, ponoć ma.
Co do auta za 45.000 PLNów nie lubię ślubowozów. Ludzie kupują te auta, bo myślą że co weekend wpadnie gruba kasa, a tu niestety realia są trochę inne. Zazwyczaj są to auta wypucowane, ale wymagające inwestycji. Auto miało trzepać kasę, a tu lipa. Trzeba naprawić, a tu nie ma za co
. W związku z tym trzeba auto sprzedać.