Zapek dzięki, ale w tym przypadku nie warto sobie podnosić ciśnienia, dla niektórych szkoda zdrowia.
szms bez złośliwości usiąć sobie na spokojnie, przetrzyj oczy i jeszcze raz przeczytaj moje posty, bo tylko Ty masz tu problem czytania ze zrozumieniem, na początku delikatnie zwróciłem Ci uwagę na temat przebiegu, to Ty zaczynasz jakieś chamskie wycieczki w stylu flustracji itd. więc Ci odposałem dosadniej, ale i to nie pomogło. Merytoryka? o jaką merytorykę Ci chodzi, jak rozmawiasz 3godz ze sprzedawcą i nie jesteś zainteresowany przebiegiem. Jaguar XJ x350 - przebieg to cały samochód, a nie polerka lakieru, i uprana tapicerka, zapytaj się Choiny , części eksploatacyjne mają okreśą żywotność, jak np. amortyzatory ( zamienników brak) i jeżeli dzisiaj amor będzie miał 70% skuteczności, to w przyszłym tygodniu może być już do wymiany ze względu na przebieg ( pneumatyka), niezależnie od stopnia dbałości o niego, jak To nie jest dla Ciebie merytoryką to daj sobie spokój z tym modelem, bo widać ewidentne ze nie wiesz na co się porywasz, i nie piszę tego dla złośliwości.