Witam w kilu słowach chciałbym opisać przebieg akcji charytatywnej organizowanej przez
Poznańskie Klasyki Nocą dla Kociego przytuliska w którym uczestniczył JaguarClubPoland w akcji udział brali
1.Tomasz xkr.- obecny duchem i sercem który za moim pośrednictwem przekazał 2 paczki karmy suchej 1,8kg i 12 puszek
karmy mokrej ( tomasz mieszka w Żywcu )
2.Tomasz - nieobecny z powodu pracy ale z wielkim sercem duchem przekazał 1 paczkę karmy suchej 1,8kg 8 puszek karmy
mokrej
3.RedOctober obecny na spotkaniu przyciągnął wielką torbę a w niej karmę mokrą i suchą ledwie ją uciągnął oraz smycze z
z logo klubu które organizator rozdawał uczestnikom akcji promując nasz klub
4. Skorpion 7777 - obecny na spotkaniu Sławku zrobiłeś mi wielką niespodziankę swoją obecnością - Sławek podarował żwirek
własnej produkcji karmę mokrą
5.manicaesar - obecny na spotkaniu przekazując na dobroczynny cel 2 paczki karmy suchej 1,8kg , 8 puszek karmy mokrej
mariusz myślę że na stałe zawitasz w naszym gronie spoglądaj na spotkania, rajdy i zloty naszego klubu
6.Slavo - z synem obecny na spotkaniu zasilił naszą sekcje i akcje pomagając potrzebującym kotą
panowie miła niespodzianka mam nadzieję że spotkamy się latem promując nasz klub na klasykach
( my już spotkaliśmy się na otwarciu sezony 2014 w Kępnie )
7.Nowo poznany kolega Tomek ze swoim białym kotem który mamy nadzieję że dołaczy do naszej sekcji ze swoim kocurem
8. maciejcat - przekazałem 2kg paczkę karmy suchej i 8 puszek karmy mokrej paczki do obu Tomków i moja okleiłem
naklejkami klubowymi sekcji i naklejkami" STOP WARIATOM DROGOWYM " promującymi bezpieczną jazdę za kierownicą
O godz. 19.00 Ford mondeo kombi był już zapakowany od siedzenia kierowcy do tylnej klapy więc udało się nam wszystkim zrobić coś na
może można by było zrobić więcej zebrać więcej może mogło się pojawić nie 4 koty i jedna skoda w zastępstwie tylko
12 -15 pięknie mruczących kocurów sami musicie to ocenić ja się ciesze że było nas choć tylu że spotkali się ludzie
z sercem i pasja
WSZYSTKIM WAM MOI MILI DZIĘKUJĘ ZA SERCE CZAS I DARY DLA KOCIAKÓW STANĘLIŚCIE NA WYSOKOŚCI ZADANIA
I ZROBILIŚCIE MI MIŁĄ NIESPODZIANKĘ - w tak ciężkich chwilach dla mnie
A oto fotki
Początek zbiórki
NA DOBRANOC WSZYSTKIM KOCIARZOM KOCIA PIATKA
JUŻ O NAS BRACTWO CZYTA
https://www.facebook.com/pages/Fundacja-Koci-Pazur/371850769322?fref=nfhttps://www.facebook.com/poznanskie.klasyki?fref=nf