INFO OD ORGANIZATORÓW PIKNIKU Z MOTORYZACJA
DOŁĄCZAMY SIĘ ???
Maciej! Mamy sprawę - w czwartek 8.01 planujemy zrobić świąteczno-noworoczną zbiórkę fantów dla kociego przytuliska (najpewniej będzie to Fundacja Koci Pazur, ale jeszcze ustalamy szczegóły). Czy jesteście zainteresowani współpracą w tym temacie? W końcu koty Wam nieobce W razie czego - piszcie lub dzwońcie (606608036), dogadamy szczegóły. Pzdr! Pablo
PROSZĘ O INFO NA FORUM
Witam na początek małe sprostowanie przekłamałem organizatorem akcji dobroczynnej są Poznańskie Klasyki Nocą
z góry przepraszam
dziś na kawce u Tomasz postanowiliśmy złożyć się na paczkę z karmą mokrą, suchą ,dla kociego przytuliska w Poznaniu
i przekazać ja 8.01 na spotkaniu PKN
osobą które chciały by się dołączyć do akcji charytatywnej wspierając ta szlachetna rzeczywistą akcje ludzi dobrej woli proszone są o kontakt z tomaszem lub maciejcat na pv.
ps. Jakub jak jesteś za daj cynka
a oto następne info od organizatora
Hej, programu nie ma i nigdy przy takich okazjach nie było. Co roku w okresie świątecznym spotykamy się i robimy zbiórkę dla potrzebujących. 2 lata temu były to dzieciaki z domu dziecka w Szamotułach, w zeszłym roku schronisko w Gaju, w tym kociarnia w Poznaniu. Jako, że hasłem przewodnim są właśnie koty, zwróciliśmy się do Was z propozycją współpracy, tudzież patronatu.
Spotkanie polega na tym że skrzykujemy ludzi późnym popołudniem na naszej miejscówce, nie robimy selekcji na wjeździe, każdy może przyjechać czym ma ochotę, gadamy, integrujemy się, po czym zbieramy fanty do busa i zawozimy na miejsce. Kto ma ochotę, ten jedzie z nami, żeby to przekazać; nie ma żadnego musu.
Daj proszę znać, czy jest jakieś zainteresowanie tematem u Twoich ludzi i czy można to wrzucić na plakat, bo chcemy go lada dzień udostępnić. Pzdr