Witam panowie
w dzisiejszym dniu dla mnie bardzo ciężkim chciałbym was poinformować iż do naszej akcji dołączył się człowiek z wielkim
sercem Tomasz xkr.
Tomku ja mam już 3-ciego psa ze schroniska - teraz zaadoptowaliśmy Lunę 1,5 Husky syberyjski - cudowna psotna psina
a oto słowa które Tomek napisał do mnie
"Cześć Macieju.
Chwała Ci za kocią akcje.To jest to,a nie klikanie i chwalenie się na forum,że "poszło".Sam mam w domu kotkę wziętą siedem lat temu ze schroniska.Weterynarz do którego udaliśmy się w drodze powrotnej nie wierzył,że dożyje jutra.
Chciał bym się dołączyć do akcji,ale czasu już bardzo mało.Mam w związku z tym prośbę do Ciebie.Jeżeli możesz, kup w moim imieniu coś co będziesz uważał za potrzebne w kwocie około 50 zł i przyślij mi numer swojego konta i kwotę,a natychmiast prześlę Ci pieniążki.Przepraszam,że obarczam Cię dodatkowymi obowiązkami.Jeżeli nie znajdziesz czasu absolutnie nie będę mial Ci tego za złe,na pewno będzie jeszcze okazja.
Życzę Tobie i Twojej rodzinie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.Pozdrów wszystkie Wielkopolskie koty,te miękkie i te twarde.
pozdrawiam Tomek "
Tomasz Dziękuje ci za poparcie akcji
chwała ci za to co pisze i robisz
Kiedyś na jakimś zlocie ktoś ( dobrze pamiętam kto ) to powiedział
" kiedyś JaguarClubPoland miał pod opieką dużego kota w zoo fajnie było mieć patronat "
niestety nie pamiętam tych czasów pewnie było to zanim Ja nawet nie myślałem o zakupie Jaguara
Na rozpoczęciu sezonu 2014 Dzikus zorganizował akcje charytatywną w której na aukcji zebrano pieniądze za które zakupiono potrzebne rzeczy dla pewnej rodziny
za to wszystko pełen szacunek nie uleczymy świata nie pomożemy wszystkim ale cóż to za życie bez serca