Witam
nikt nic nie piszę to może ja znów pogyzdolę
kiedyś napisałem do Poznańskich Klasyków Nocą aby wzbogacili swoją imprezę zmieniają troszkę regulamin
odnośnie lat aut wystawiających
popatrzcie co odpisali ( hm
skąd ja wezmę 10-12 Jagów
???? )
" Witajcie
Wreszcie mamy trochę czasu żeby ze spokojem przeczytać i odpisać.
Otóż pomysły, o których mówicie kołaczą się po naszych głowach od jakiegoś czasu. Mianowicie chcieliśmy już w tym sezonie rozpocząć cykliczne wystawy dla klubów lub nieformalnych grup skupiających auta konkretnej marki lub typu (np. Wasz klub i inne kluby markowe, grupy miłośników aut glebionych, aut tuningowanych, bądź jakichkolwiek innych, również współczesnych). W tym sezonie był pomysł na ugoszczenie fanklubu VW Beetle, niestety mecz Lecha z Islandią pokrzyżował nam plany.
Nasza propozycja jest taka - w przyszłym sezonie, jeśli chcielibyście się wystawić w grupie przy okazji którejś edycji PKN, odezwijcie się do nas odpowiednio wcześniej (min 2 tyg). Ugościmy wtedy grupę max 10-12 aut, dostaniecie swoje miejsce. Możecie je wygrodzić i oznaczyć, np. banerami i plakatami. My o Was wcześniej napiszemy i Was odpowiednio zaprezentujemy. Nasze zasady dotyczące wieku w tym przypadku nie będą obowiązywały i możecie pokazać auta, jakie uznacie za stosowne do promowania Waszej inicjatywy. Może to być nawet XKR
Co do terminu zakończenia sezonu chyba się nie zgraliśmy... Wypada akurat podczas Waszej imprezy.
Pozdrawiamy!
Ekipa PKN "
NO TO PANOWIE KLUBOWICZE I POSIADACZE ELITARNEJ MARKI JAGUAR PODEJMUJEMY RĘKAWICĘ
?????
czy ze skulonym ogonem oglądamy jak bawią, prezentują się inny
mamy jeszcze całą zimę żeby się zebrać przynajmniej w 7-10 Kotów
na razie Ja z Tomaszem i RedOctober na peweno jesteśmy za
zapisy do pokazu uważam za otwarte w dniu dzisiejszym.
co mogłem to załatwiłem teraz wszystko zależy od was
pozdrawiam maciej
Ps.
w przyszłym sezonie Przypominam V Jubileuszowy Piknik z Motoryzacją tez planujemy wystawkę jako JaguarClubPoland