Czyżby nasz klub oraz forum, gdzie jest zarejestrowanych ponad 3tyś użytkowników miał tylko 13 reprezentantów? Z osobami towarzyszącymi 30 osób? Wstyd! Nie róbcie jaj tylko wysyłajcie zgłoszenia. Szansa na takie spotkanie jest tylko raz w roku
Właśnie, to JEDYNY zlot w tym roku w okolicy centralnej w Opolu, więcej jak pewne ostatni w tym roku
. Czyli naprawdę z wszystkich stron można było przyjechać, gdyby się CHCIAŁO... byłem na ostatnim zlocie w Tarnowskich Górach
i nigdy nie zapomnę, pierwszorzędna zabawa z przyjemnymi ludźmi, w pięknej okolicy, bez wątpliwości warto mi przejechać 8 godzin w jedną stronę !!!
Poco kupiliście Jaguara, poto żeby tylko nim do roboty jeździć ?
Dajcie spokój, to jest idealnie luksusowy cruiser właśnie ta taką przejażdżkę relaksującą parę godzin na zlot, spotkać nowych ludzi i zjeść i pogadać sobie
Nie rozumiem tą mentalność tutaj, naprawdę wygląda mi na to że nie kochacie swoje samochody, że to wszystko na wygląd a nie z serca..... a wtedy po tej okazji będzie narzekanie że nikt nie chce zorganizować spotkanie i "bym przyjechał ale...."
Trzeba żyć bez żalu, inaczej poco pracujemy tak ciężko???