Cruising najlepiej będzie zrobić do Wieruszowa. Tam w soboty jest bazarek, obok jest parking (płatny 2zł) gdzie możemy się ustawić i patrzeć jak tubylcy nas podziwiają
kto chętny może zakupy zrobić. oczywiście wcześniej objazd przez miasteczko. Do zdjęcia możemy ustawić się po drodze na placu koło samolotu, w którym kiedyś była kawiarnia - byłem tam z dziadkiem 25 lat temu. Pod dworkiem to będziemy cykać zdjęcia co chwilę
Z innej beczki. Imprezę wieczorną mamy do północy. Każda godzina extra płatna 100zł bo muszą personel opłacić. Wyjdzie to jedyne ok 3 zł/h na osobę. Czy chcemy zamówić coś extra? Jakiś prosiak czy cuś? Co chcemy na obiad? Postaram się jeszcze dziś zamieścić menu na imprezę. Tam jak organizują imprezy to zawsze jest ostro! Ojciec był tam dzisiaj i jest teraz zjazd absolwentów (40 paro latkowie), bawią się już od piątku w 3 salach
Ja, oraz kilka osób, będę tam od piątku wieczora. O której chcecie przyjechać w sobotę? Jest to ważne, aby ktoś nie przyjechał jak naszej ekipy nie będzie. Mój nr telefonu zapiszcie aby zadzwonić z drogi, gdyby ktoś miał opóźnienie.