Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)

2.0 Diesel jak mu wydłużyć życie?

<< < (3/4) > >>

Martell:

--- Cytat: Robik w Grudzień 18, 2024, 06:19:46 am ---
 Decyzja nalezy do Ciebie, ja przeszedlem na 2.0HDi, robie rocznie 30tys km w komforcie i ciszy :)

--- Koniec cytatu ---

Czyli, że co? Kupiłeś Citroena? Jak ma mi to pomóc? ?

Swoją drogą trochę chyba przesadzacie z cenami remontu

https://www.olx.pl/d/oferta/silnik-jaguar-f-pace-e-pace-xe-xf-2-0-dtd-ingenium-CID5-ID10M9wr.html

Robik:
Zwroc uwage ze to cena netto, trzeba doliczyc vat i zdac stary silnik, ktory nadaje sie do regeneracji. Jak policzysz wszystko z osprzetem przelozeniem to zrobi sie 25-30 tys i nadal nie wiesz jak dlugo to pojezdzi.
Od trzech lat jezdze ds7 z pelnym wyposazeniem i wiem ze do jaguara juz nie wroce, zreszta nie bedzie do czego bo za kilka lat ta marka zniknie.
Zycze udanej eksploatacji i zadowolenia z auta.

Zbyszek01:
Skoro od trzech lat nie jeździsz i wiesz że nie wrócisz to tu jesteś dla reklamy i lobbowania? Może po trzech latach warto by poprawić swój podpis pod awatarem?

miron:
Może warto, a może nie warto, może trzeba by było zmienić, a może nie trzeba by było, może ma jaguara, a może nie ma, a może będzie miał, a może nie będzie miał. Człowiek pisze swoją opinię nt. Jaguarów, na podstawie swoich doświadczeń, a że jest negatywna to ktoś się dowali o nieaktualny opis  :-tylko

Zbyszek01:

--- Cytat: Robik w Grudzień 19, 2024, 07:36:56 am ---...
Od trzech lat jezdze ds7 z pelnym wyposazeniem i wiem ze do jaguara juz nie wroce, zreszta nie bedzie do czego bo za kilka lat ta marka zniknie.
Zycze udanej eksploatacji i zadowolenia z auta.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: miron w Grudzień 19, 2024, 08:21:07 am ---Może warto, a może nie warto, może trzeba by było zmienić, a może nie trzeba by było, może ma jaguara, a może nie ma, a może będzie miał, a może nie będzie miał. Człowiek pisze swoją opinię nt. Jaguarów, na podstawie swoich doświadczeń, a że jest negatywna to ktoś się dowali o nieaktualny opis  :-tylko

--- Koniec cytatu ---
Zadałem pytanie i wskazałem małą nieprawidłowość, to jest dowalanie?
 :-off

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej