Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)

XJ 40 - Klasyk z wadami (mówi Auto Świat)

<< < (3/7) > >>

KRISS:
A ty chcesz to sprzedawać masowo? Pod biedronką? Tak to się nie da :) Użytkownik zakochany w walorach Passata i tak nigdy nie będzie właścicielem Jaguara, bo Jag nie ma nic z Passata a Passat z Jaga. Są jak Argentyna i Luksemburg - państwa, ale każde z innego świata.
Mówimy o "dailycar" a nie o Jaguar - samochód weekendowo-wycieczkowy

Whisnia:
A czego się koledzy forumowicze spodziewają po gazecie, której właścicielem jest niemiecki koncern prasowy "A..l S......r" (znajdziecie na pewno pełną nazwę). To oni wydają w niemczech "A..o B..d". W życiu nie widziałem aby w niemieckich gazetach w jakichkolwiek porównaniach, czy testach wygrał (no czasem się zdarza... żeby nie było) jakiś choćby japończyk, nie mówiąc o szwedach, a na anglikach kończąc...
Z resztą co ja będę pisał tu macie link :)
http://www.moto.gda.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=295:qauto-bildq-kontra-qauto-wiatq&catid=45:moto-kanty&Itemid=67

KRISS:
Masz rację, dlatego uwielbiam angielskie czasopisma ;D

EMIL:

--- Cytat: zielo w Lipiec 15, 2009, 20:59:45 pm ---nie moge w to uwierzyc!, wescie panowie i panie sprzedajcie po takich bzdurnych artykulach samochod!!!!
Wiekszosc Kowalskich lyknie te bzdury!

--- Koniec cytatu ---
Tak jak napisal kriss.Kazdy wie o tym w chwili gdy kupuje Jaguara ze nie sprzeda go tak szybko jak VW.Na VW sa kupce a na Jaguara kupiec musi sie trafic.Co do bzdurnych recenzji to nie ma to wogole znaczenia.Dajmy na to ze przyslowiowy Kowalski bedzie chcial kupic Jaguara to go kupi nie zwracajac uwagi na bzdurne recenzje z gazet.Problem ze sprzedaza nie jest w recenzjach z gazet .Tylko w tym ze takich Kowalskich chetnych na kupno Jaguara jest niewielu.A po drugie ludzie dzisiaj szukaja Diesla i nawet VW w benzynie jest problem sprzedac.

daniel:
Dziwisz się? Naleją opałowego, albo od frytek i jadą prawie "za darmo". Ekodiesle jedne! Ech! Zawsze uważałem, że jak kogoś nie stać na paliwo, to nie powinien kupować auta, ale samochody są już za tanie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej