Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)
XJ 40 - Klasyk z wadami (mówi Auto Świat)
szpulek:
Kazali napisac artykul o jagu to ktos napisal, a ze do tematu sie nie przylozyl bo tego i tak malo jezdzi i nikt tego nie zweryfikuje to napisal co napisal.. Moze ktos napisze do AS z wyjasnieniami :) ? pzdr
jarek-jerryjag:
prawdopodobnie dziennikarz nigdy nie posiadał a nawet nie jezdził Jaguarem slyszał to co ludzie mowia z ulicy (duzo osub zazdrosci)
spotykam sie często z osobami mowiacymi o Jaguar a to auto ktore sie ciągle psuje!
wiec pytam osobę a ile i jakie Jaguary posiadała i długa długa cisza .
wiec pytam sie znowu a moze pan jest mechanikiem od Jaguarów i znowu cisza .
czasami mowia ze ich znajomy miał lub reperował i .....wiec mowie niech pan sobie kupi i wtedy porozmawiamy.
nie spotkałem sie z osobami posiadającymi te auta aby narzekały chociaż płacili słono za rachunki . ale to jest Jaguar trzeba go jednocześnie ( kochac i nienawidzić)jako jeden wyraz
a to tylko moga znac wlasciciele Jaguarów. :-tylko
magic:
Co za bzdura!!!!!!!!!!! I pomyśleć, że kiedyś lubiłem przejrzeć sobie auto świat. Po tym artykule śmierdzi mi to szmatławcem typu fakt. W moim xj40 problem miałem tylko z korozją i zewnętrznymi klamkami które trochę szwankowały. Auto było z 93 roku 4.0 silnik i przebiegiem 250 tyś.
zielo:
co za barany!!!
najlepiej to kupic audi albo passata- te auta sa pewno niezniszczalne!
zielo:
nie moge w to uwierzyc!, wescie panowie i panie sprzedajcie po takich bzdurnych artykulach samochod!!!!
Wiekszosc Kowalskich lyknie te bzdury!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej