Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Potrzebna Informacja xf 3.0

<< < (2/5) > >>

KubaC:
Czyli Który to z Modeli  3.0DS Luxury S ??
Jeżeli chodzi o audio właśnie chciałbym By to dobrze grało bo jestem audiofilem..
Ogólnie Super fajnie że odpowiedziałeś bo tak jak mówisz w Polsce straszną mają opinie te Jaguary niby bloki pękają i wszystko siada pisałem na fb to tragedia..Ale to są komentarze ludzi którzy siadają jadą nic nie robią później robi lipne opinie i człowiek nie wie co myśleć Tu u mnie jeżdżą A w Polsce wszystko się pasuje.
Mi tam na nie trzeba kierownicy podgrzewaniej.
Motor Ma Już Zdrowy.

Maretti:
Co do wyposazenie to nie jestem pewien co wchodzi w Luxory a co w Premium Luxory, moze to tez zalezy od kraju do jakiego jest wysylany Jaguar? poprzedni mialem Premium to wlasnie byly fotele wentylowane (nigdy nie uzylem :) )kierownica podgrzewana co jest fajna sprawa w zimne dni, keyless entry, co mnie troche wkurzalo,, to czego brak, to ustawienia fotela podparcia ledzwiowego, nie wiem czy dobrze to napisane, ale to co poprawia komfort na wysokosci krzyza, czyli mozna wypchac oparcie :). Co do sprzetu naglosniajacego, to u mnie ten najslabszy, slychac to wyraznie, ale dokupilem wzmacniacz, wymienilem glosniki, ale tylko przednie i do kufra wstawilem 12" bas aktywny, jest co do tego tematu wystartowane forum. Po skompletowaniu naglosnienia, jest teraz tak jak powinno :)

Maretti:
3.0 D to ten co ma 240 Jaguarow pod maska a 3.0 DS to 275 jaguarow pod maska :) S = sport

KubaC:
Czysto Jasno i to mi sie podoba Dzieki Bardzo za odrobine wiedzy.Maretti A jakieś większe problemy z Tym autem miałeś? Części do Tych modeli są podobnie cenowo czy innaczej sie ma do rodzaju silnika ?
Sorry że Tak męczę ale chcę wiedzieć jak najwięcej o tej Jednosce:-)

Maretti:
Jak na razie zadnych problemow po za bakiem, na poczatku nie dalo sie do pelna zatankowac, 3/4 bez problemu a pozniej co litr to odbijalo, wiec jak chcialem do pelna zatankowac 8 minut stania i dobijania, ale jak wiekszosc pisze, to tylko mala rzecz, na serwisie byl i nic nie znalezli, zdjeli bak i zalozyli ponownie, problemu jak na razie nie ma. Czesto nie tankuje bo spalanie dosc male, jezdze po autostradach i 90-kach, srednia to 7 litrow a 20 tys km rocznie robie.
Co do czesci to wymienialem hamulce, tarcze i klocki, Brembo z Autodoc zamowilem i koszt jak do innych aut, czesci do silnika jak narazie nie musialem zamawiac i mam nadzieje ze nie bede musial. Po za tym duzo czesci uzywanych z angli mozna kupic za dosc rozsadna cene, nie ma problemu z wysylka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej