Sorry, ale jestem już dość mocno poddenerwowany, tym, że nikt nie chce podjąć się naprawy tego samochodu i sam muszę szukac rozwiązania problemu i tego co wymieniać itp. Niewielkie ilości dymu pojawiły się w zaznaczonych miejscach.
Sorry, że Wam tak spamuje, ale mam jakieś środki i chec, żeby to auto naprawić, ale tracę kompletnie wiarę w mechaników, bo ewidentnie nie chcą tego tematu ruszyć, może to zbyt dużo roboty i łatwiej na szybko zmienić kilka chłodnic no nie wiem i nie kumam tej sytuacji. Wykonuję zawód zaufania publicznego i nie wyobrażam sobie sytuacji, w której ktoś by do mnie przyszedł chcąc płacić za moja pracę, a ja bym go spuścił mówiąc, że to nie ma sensu, albo, że na to to trzeba kupę czasu lub co gorsza, że jeśli mi powie na co choruje to ja wtedy mu pomogę. Już irytuje mnie cała sytuacja i proszę Was o wyrozumiałość. Będę wdzięczny za pomoc
Zapisuje konkretne kody błędów licząc na informacje od Was jako ludzi bardziej doświadczonych w tym temacie. Jeśli znalazlbym ogarniętego mechanika to bym mu zapłacił i nie zawracalbym Wam brzydko mówiąc dupy, ale nikt tym nke chce się zająć - niestety. Ja mechanikiem nie jestem, potrafię naprawić rower i nie rozrozniam modeli sond czy wtyczek wchodzących do kolektora sorry. Jeśli znasz ogarniętego mechanika to daj mi namiary, jestem z Kujawsko pomorskiego, ale jeśli będę musiał to dojadę.