Dział Techniczny > XJ X350, X358 (2003-2009)

XJ vs XJR

<< < (2/5) > >>

Jaguar XJ6:
Co do spalania , to wystarczy jeździć normalnie , trasa 90/100km/h a ekspresówka 120km/h i cały czas na tempomacie . Tankowanie do pełna średnio 65 L ( tankuję zawsze jak wskazówka dojdzie do rezerwy ) i na takiej ilości robię 620 km ( ale wystarczy 1 albo 2 pojechać sobie przez ekspresówkę 200km/h i już można co najwyżej 500 km na jednym tankowaniu zrobić ) . Najniższa średnia jaka mi wyszła odkąd go mam , to 8,9 L trasa Lublin-Rzeszów ( jazda bez wyprzedania i prędkość max 90 km/h ). Mogę jedynie porównać ten model XJ-ta do poprzedniego jaki miałem ( czyli XJ40 ) , i niestety , gdyby XJ40 można było nabyć w wersji z aluminiowym nadwoziem , to na X350 nawet bym nie spojrzał   .

Demo:
Huehue podoba mi się to podsumowanie kolegi Jaguar xj6 :)

chris1796:
podbijam :)

Haenes90:
 O też zastanawiam się między xj vs xjr tylko jeszcze czy x350 czy 358. Tutaj chciałbym się poradzić może ktoś do takich celów używał takiego auta. Mianowicie chodzi o wypożyczanie śluby i inne okazje. Jak uważacie która wersja lepsza. Jak z miejsce z tyłu? Chodzi głównie tylko o to, aby auto samo się utrzymało. I jak waszym zdaniem z ewentualną utrata wartości. Które tracą mniej oczywiście przy maksymalnym dbaniu o auto.

msiwow:
Naprawdę myślisz, że będziesz miał tylu chętnych na śluby żeby auto samo się utrzymało? Możesz się boleśnie rozczarować. Jak ma być więcej miejsca z tyłu to kup wersję lwb.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej