Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Planuję dołożyć kilka nowych elementów do mojego kota i mam odnośnie tego kilka pytań:
1) Czy wersję przedliftowe były fabrycznie wyposażone w podstawkę pod przekaźnik składania lusterek w wiązce kokpitu (polift posiadał to w skrzynce bezpieczników kabiny), a jeśli tak do gdzie się dokładnie znajduje? Pytam ponieważ w instalacji drzwi posiadam dodatkowe piny w wtyczkach lusterek FR5 i FL4, oraz w wtyczce sterownika FL1.
2)Czy wersję przedliftowe są wyposażone w mocowanie pod konstrukcję szyberdachu?
3)Planuję dołożyć statuetkę kota na masce, na allegro jest sporo wersji obrotowych za 200-300zł, czy ktoś instalował takową, i wie może jaka jest jej jakość ?
4)Czy przy instalowaniu systemu automatycznych wycieraczek, należy przeprowadzić jakieś modyfikację w instalacji elektrycznej? Ponieważ moja wersja fabrycznie posiada wtyczkę pod sterownik autowycieraczek i czujnik deszczu, ale na schematach jest różnica w 1 przewodzie (biało-zielony) idący do wejścia wolnego biegu?
Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.