Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Instalacja gazowa - temat tabu czy temat rzeka ????

<< < (27/39) > >>

naughtycat23:
Albo trzeba powiedzieć sobie szczerze że nie wypada do Jaguara montować instalacji lpg poprostu  :-thank

Druga kwestia jest taka że w momencie gdy wieziemy kogokolwiek na wesele ( a wydaje mi się że ten temat jest znany większości posiadaczy Jagów ) butla z tylu = porażka na całej linii, aż wstyd otwierać bagażnik ale może to tylko moje odczucia ???  :-V 

EMIL:
Szczerze nie zagazowal bym Jaga.Wmontowalem gaz do Scorpio 2.9 cosworth i sumie to bylo tylko wyzucenie pieniedzy bo szczerze przyznam to raczej chyba koszt instalacji sie nie zwrucil.Bo i tak w wiekszosci jezdzilem na benzynie stego powodu ze mialem ciagle problemy z gazem.Auto niezbieralo sie na obroty.Wmontowalem Blosa ale i tak to wiele nie pomoglo.Czesto strzelalo i wywalalo gurna pokrywe.W sumie osoba kturej sprzedalem to auto poradzila sobie z tym i stwierdzila ze na gazie chodzi super.Ja jednak tylko wydawalem pieniadze u mechanikuw i  zbytniej poprawy nie bylo widac.

EMIL:

--- Cytat: _radzio1 w Czerwiec 26, 2009, 16:57:31 pm ---emil a czy ktokolwiek wspominał tutaj o instalacji za 1200 pln gaźnikowej?  :-hehe
same wtryski to koszt jakies 800 pln choc dokładnie ile to niewiem.
zajmowałem sie zawodowo swego czasu autogazem i postawiłem sobie za punkt honoru zamontować tak gaz w kocie aby nie było strat mocy i kłopotów z nim związanych.
jak masz coś zrobić źle lub tak sobie to nie rób tego wcale

--- Koniec cytatu ---
Gaz montowalem 5 lat temu i koszt instalacji byl 3 tys.A auto nie bylo na gazniku.

Whisnia:
Popełniłem to przestępstwo - mam LPG. Instalacja Landirenzo, będę pisał w miarę kilometrów jak się sprawuje

Whisnia:
Była opcja z dwoma reduktorami, ale mam nową wzmocniona wersję reduktora Landi Omega, która obsługuje silniki o mocy do 60KM/1cylinder także jest prawie dwukrotny zapas

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej