Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Wybór nowych cewek i świec zapłonowych.

<< < (2/9) > >>

Trak:
Cewki wyszły po 230 zł, komplet świec ok. 170 zł. Razem 1550 zł.

Trudno będzie znaleźć użytkownika, który wielokrotnie przeprowadzał taką wymianę i będzie miał jakieś porównanie, dotyczące cen, marek i efektów.

sztandi7:

--- Cytat: Trak w Lipiec 14, 2017, 14:29:24 pm ---Cewki wyszły po 230 zł, komplet świec ok. 170 zł. Razem 1550 zł.

--- Koniec cytatu ---
No właśnie, a cewkę Denso jak dobrze poszukam to znajdę w cenie 120-130 zł za sztukę... Z tym, że pytanie brzmi czy faktycznie NGK będzie lepszym wyborem i warto za nie dopłacić. Świece kupię teraz irydowe, co do cewek jak widać jeszcze się zastanawiam...

Driv3rrrr:
NGK jest przecenione i to srogo. Bierz denso

sztandi7:
Kurde miało być Delphi a nie Denso. Nawet nie wiem czy są cewki Denso, bo jakoś nie bardzo mogę znaleźć.

sztandi7:
Czy tylko ja mam problem z padającymi cewkami ?? Jedna padła około 2 miesiące temu, druga miesiąc, trzecia teraz. Wtedy zakupiłem używki, teraz planuję nową, natomiast czy jest sens wymieniać tylko jedną ? Mówią, że cewki powinno się wymieniać wszystkie, ale to koszt troszkę zbyt duży w porównaniu do tego co auto mi oferuje a jak często się chrzani oraz ile już pieniędzy w niego włożyłem :) Jako, że nie mam zamiaru płacić za NGK, które ostatnimi laty się zepsuło to planuję kupić cewkę\cewki Delphi. Co sądzicie ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej