Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena
Ramki clubowe na tablice rejestracyjne
sobrus:
W klubie Roverki.pl ramki na tablice były (są?) dla każdego, klubowicze mogli się wyróżnić fajną wypukłą naklejką klubową, która do tej pory jest na klapie mojego R416Si :)
Przy pomocy ramek można informować innych posiadaczy Jaguarów o klubie i forum (podejrzewam że większość posiadaczy Jaguarów ogląda inne napotkane egzemplarze).
Użytkownicy forum mogą też łatwiej się rozpoznawać na drodze.
Także ich szerokie rozpowszechnienie jest - wydaje mi się - dla forum jak najbardziej korzystne.
JCPF7777:
Słuszna uwaga: Członkowie Klubu mogą się łatwiej rozpoznać na drodze. :)
Coma:
U Mitsumaniaków zakup gadżetów klubowych (ramki, naklejki, T-shirty, kubki itp.) nie wymaga regularnych datków na rzecz klubu. Reklama klubu myślę że przyciąga nowych entuzjastów marki, wiele warsztatów oferuje konkretne zniżki dla klubowiczów, dobrowolne wpłaty są przeznaczane na akcje np. "Mitsumaniaki Dzieciom". W tym roku dochód ze sprzedaży kalendarzy klubowych również wspomaga akcję charytatywną.
JCPF7777:
W każdym klubie jest inaczej i porównywanie nie ma sensu.
W naszym Klubie kalendarze Członkowie Klubu dostają gratis (w ramach corocznej składki), więc Klub nie ma z tego źródła środków na akcje charytatywne.
Maciejcat:
Kiedyś były ramki JCP , później JCPF myślę że zarząd klubowych ma na stanie ramki a cena jest zapewne dostępna , coś na ten temat wiem bo kiedyś sam projektowałem stary wzór i załatwiałem w firmie która zajmuje się produkcją . Wystarczy pewnie napisać , przelać kasę a rameczki pocztą dojdą , zamontować i od razu widać że kot klubowy , ja na każdym z aut mam nawet naklejkę klubową .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej