Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena

Ramki clubowe na tablice rejestracyjne

<< < (5/6) > >>

msiwow:
JCPF7777 skoro klubowi czy zarządowi (?) zależy na skladkach czy darowiznach przecież możecie sprzedawać ramki nie za 10 czy 20 zł jak w innych klubach, a za 50 czy 100 i zysk z tego tytułu przeznaczyć na fundację.

Skoro jest tylu chętnych na ramki a nie koniecznie chcą deklarowac darowizny to w taki sposób też możnaby (?) wesprzeć potrzebujących. Najwyżej później będzie narzekanie, że za drogo...

JCPF7777:
1. Członkowie Klubu dostają ramki wraz z Pakietem Członkowskim.
2. JCPF nie jest organizacją komercyjną i nic sprzedawać nie może.

Klub nie może zysku przeznaczać na fundację, gdyż klub, to fundacja, a fundacja nie jest organizacją komercyjną.

Od trzech lat ten temat jest "wałkowany", ale pojawiają się nowe osoby na Forum i wciąż trzeba to samo pisać.

Członkowie Klubu nie zadają pytań o ramki, gdyż dostają je w Pakiecie, ale nie bardzo rozumiem, dlaczego inni o to pytają skoro są to ramki klubowe, więc tylko dla Członków Klubu?

Nie ma "tylu chętnych", jak Msiwow sugeruje, gdyż jest tylko kilku chętnych, ale nie są to Członkowie Klubu.

I tak w kółko, co kilka miesięcy ten sam temat.

Odsyłam do mojego postu powyżej, z dnia 11 czerwca 2017 roku.

Boodzio2:
Więc może czas zrobić nie tylko klubowe ramki ale i forumowe.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

maron:
Kiedyś paliłem (jak paliłem) klubowe-i to nie były ramki......... :-wstyd

Maciejcat:
 Jeżeli Ci ulży to nie byłeś sam mnie jak się polepszyło w pracy przerzuciłem się na Caro potem Carmeny i Marlboro skończyłem jak Frac na Camelach ale to były błędy młodości teraz już jestem wolny od nałogu i mam świeży oddech

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej