W moim egzemplarzu brakuje dwóch, mało istotnych plastikowych elementów: zaślepki śruby w boczku drzwi oraz plastikowego, skrajnego okrągłego zatrzasku listwy nawiewu na przednią szybę. Mimo że mało istotne, to mnie te dwie dziury drażnią. Pewnie mógłbym to kupić w ASO bądź gdzieś w Internecie wysyłkowo, ale skąd sprzedający ma wiedzieć o co dokładnie mi chodzi? Istnieje jakiś katalog części dla Jaguara X-type? Jestem świadom, że finalny numer części zależy od koloru, a tym samym numeru VIN, ale chociaż jakiś wstępny numer części warto by znać. A tak to nie wiem nawet czy element taki widnieje jako osobna część do kupienia za grosze, czy np. jest integralną częścią kompletnego boczka drzwiowego itp.
Gdy idę do ASO innej marki po "pierdołki" to znam numer części i człowiek w gajerze za biurkiem kilkoma kliknięciami ową część zamawia. W przypadku X-type przeszukiwałem Internet pod kątem katalogu części i nie znalazłem nic sensownego.
Pytanie bonusowe - też nigdzie nie znalazłem odpowiedzi póki co - co powinno być w miejscu z fotografii (prawy dolny róg wnęki na koło zapasowe sedana)?