Witam,
miałem dziś okazję obejrzeć tego kota o surrealistycznie niskim przebiegu. Stan samochodu, głównie wnętrza faktycznie prawie salonowy. Niestety nie udało mi się udać na jazdę próbną
ponieważ auto nie posiada OC, pracownik komisu odmówił ryzykowania a właściciela nie było na miejscu. Z mankamentów które udało mi się wykryć: wloty powietrza były już uniesione i nie reagowały na odpalanie; silnik na zimno przy przegazowaniu czasami przeniósł wibracje na nadwozie (ciężko mi to dokładniej opisać ale nie dawało to takiego odczucia jak uszkodzona poducha, bardziej jak mikro szarpnięcie. W trybie park zero wibracji, nieregularnych obrotów etc.)
XF 3.0d 240KM przebieg 24000 rok 2009 cena 65900zł bez opłat, auto na włoskich blachach
Właściciel przyznał, że auto ściągał jako lekko uszkodzone (zderzak, lampy, maska)
Co sądzicie o tym aucie?
Może ktoś już oglądał (po tarczach można podejrzewać, że trochę stoi)?
Myślicie, że taki przebieg w ogóle jest realny? Według właściciela, osoba od której kupił samochód miała kilka aut stąd taki przebieg. Książka serwisowa pusta, instrukcja jak nowa
Czy taka wersja z tymi czarnymi elementami i takim lakierem w ogóle występowała?
Z góry dzięki za pomoc i dobre rady
Link do ogłoszenia:
http://otomoto.pl/oferta/jaguar-xf-3-0-diesel-full-ID6ykCqd.html