Ja też nie rozumiem czemu jadą tak po 4.0 1999. 50 tys już za mną z tym silnikiem i można powiedzieć że bez problemu zrobiłem cewki i rozrząd i śmiga jak dziki. Jak się kupuje szajs żeby było tanio to potem tak jest. Tak samo jak wszyscy narzekają na MB W220 że lipa a u nas w domu 6 lat i jedyne co padło to amor jeden i sprężarka klimy.
hmmm... z kolei po drugie ta skrzynia to jest szmelc... Myślisz że takich szpeców jak Szwagier dorzucają do gównianej skrzyni gratis??? i myślisz że wszyscy mają czas na naprawę tego bubla, i chęć tak się tak jak on angażować? (Słowo uznania i szacunku dla kolegi, zapisałem nawet posty) Dobra skrzynia charakteryzuje się tym że działa, i się nie sypie, 5r55n się psuje podobnie do ryby na słońcu, więc jest gówniana, dlatego po niej jadą, kupiłem samochód działała, jak wszystko, az się zepsuła, więc ją wymieniłem. Nowa działa, ale jej nie wierzę. Wiem że znów będzie wielki wybuch, tylko nie wiem kiedy, póki co zgodnie ze specyfikacją olej filtr, diagnostyka, i jazda.
ZF działa Szwagier się nudzi samochody jeżdżą, nikt nie zarabia. 5r55n się sypie wszyscy zarabiają na głupku który gówno kupił.