po dluzszym milczeniu, ponownie zabiore głos w wywołanej przez ze mnie sprawie.
Oczy meczą, przeszukiwanie zakładki warsztaty/sklepy,
na przemian pojawiaja sie szukam warsztatt łódź,/ szukam okolice jarocin/ klimatyzacja trojmiasto/ dobrego mechanika łódz/ mechanik warszawa x..n/ itd
Chaos, niczemu nie słuzy, 2196wyswietlen, 39 odpowiedzi, a wiec temat poruszyl wielu klubowiczów, nazwa J.A.G. War.pl, miała tylko sprytnie zwrócic uwage na temat.
Niewiele trzeba, aby to uporzadkowac, Myślę że nikt nie bedzie protestował, nooo może trochę Moderatorzy
troche popsioczą, a wielu skorzysta. Ostatnia prośba Niuńka, wpisuje sie w mój tok rozumowania.
a co oceniainia mechaników, hmmm,, tak czy inaczej, jak w rzucimy w google.pl jakas nazwe, znajdziemy interesujace nas informacje, oceniaine sa aplikacje, programy, pracodawcy, restauracje itd, wiec czemu koledzy którzy korzystają z dobrego mechanika, nie mieli by wystawic laurki, osobie która robi dobra robotę, a partacza , wysłać w diabły
Rzemieślnik, partacz
ps. w trakcie renowacji mojego xjs, klimatyzacja, podsufitka, wymiana szyby, tylko w warsztatach z którymi współpracuje Derwisz Gdańsk, nic nie pozostawione przypadkowi, bo on za nich ręczy, współpracuje od lat i wie ze można na nich polegać.
I chyba o to chodzi, abysmy nie uczyli sie na naszych JAG-ach, abysmy trafiali na prawdziwych rzemieślników, nie kowali