Proszę bardzo, rozwijam myśl, ale proszę zajrzeć do postu powiązanego, warsztaty lista/mapa, który założyłem i pokrótce opisałem.
Ale powtórzę :
Poniewaz temat warsztatów jest bardzo ważny w naszym życiu, chociaż najlepiej było by tylko jeździć do mechanika z życzeniami świątecznymi
, wątek ten na forum funkcjonuje, i nie ma tygodnia, aby ktoś nie pojawił sie z zapytaniem: szukam warsztatu w..... ? Często kolejny raz odpowiadamy na pytanie, które pojawiło sie 1,2 tyg wczesniej, no chyba ze poszukujący przewertuje wcześniejsze kilkanaście stron , az trafi na interesujący go temat.
Dlatego zaproponowałem pewne uporzadkowanie, a wiec każde województwo powinno miec własny wątek, aby usprawnić nawigacje, a dodatkowo stworzyć listę z warsztatami rekomendowanymi, zalecanymi przez klubowiczów. Bo co innego mechanik który ogarnie np. V12 czy MK2, a co innego który ogarnie x-tyle czy S-tyle.
Dlatego pozwoliłem sobie sporządzić listę i wpisałem jako pierwszy warsztat Derwisz, bo był on polecany przez kolegów z 3 city i facet zna sie na rzeczy, robi mi XJS?
A poniewaz jeśli zaplanuje wycieczkę na południe polski, np. Rajd Bieszczadzki, zdarzy sie awaria, nie mając kontaktu telefonicznego z innymi użytkownikami forum, bede w czarnej dupie, bo nie bede wiedział gdzie sciągnąć na lawecie moje auto, a z 3city po drodze w Bieszczady, przez kilka województw przejadę.
Po za tym , Panowie, sami tez w wakacje będziecie jeździć po PL, z rodzinami, i jeśli nastąpi jakaś awaria, żona sie wkurzy, dzieciaki bedą płakać, początek urlopu popsuty.....
A przyjeżdżając do 3 city, juz macie co najmniej 1 warsztat , który moze Wam pomoc
I nie chodzi zeby wpisywać każdy warsztat, który zajmuje sie samochodami, po przy drodze jest ich pełno, ale taki który zasługuje co najmniej na 3-4 gwiazdki Michelina