Kolega OVO, Rafał, prosił mnie, aby umieścić na Forum poniższy tekst, co czynię.
Od OVO:
Podziękowania dla Skorpiona7777 i Ryan Driver za przygotowanie, organizację i prowadzenie kolejnego rajdu na bardzo wysokim poziomie i znów w pięknych okolicznościach przyrody, architektury, tak niepowtarzalnych...cytując klasyka
.
Dziękuje Wam również za możliwość przeprowadzenia, wraz z kolegą MP_Jimmy, konkursu z wiedzy o marce.
Mam nadzieję, że nagrody pobudziły tylko chęć pogłębiania wiedzy o tej szlachetnej marce, czego efektem zapewne będą kolejne wygrane w przyszłości.
Zawsze
najgorsze są powroty, kiedy podróż trwa przez pół Polski, a pozytywne emocje zdobyte podczas spotkania nadal górują nad nadciągającą prozą życia dnia kolejnego.
Dla załogi moich przyjaciół OVO3, powrót okazał się nieszczęśliwy.
Przed Warszawą na drogę, wprost przed samochód, którym jechali
wtargnął jeleń.
Zwierzę poniosło śmierć na miejscu, załodze oprócz strachu i ogromnego szoku, nic na szczęście się nie stało.
Samochód ucierpiał, jednak uważam że jego dobra konstrukcja spowodowała, iż ofiar, oprócz zwierzęcia, na szczęście nie ma więcej.
To zdarzenie także daje do myślenia, jak wszystko w życiu bywa ulotne, mimo najbardziej skrupulatnych planów, jak potrafi być przewrotne.
Nie chce już psuć miłej atmosfery po zlocie, ale bardzo chciałbym na łamach forum złożyć
WIELKIE PODZIĘKOWANIE dla Kolegi Jazabek wacław za pomoc po wypadku, ze wszystkimi skutkami, jak służby, leśniczy etc, a najbardziej za zaopiekowanie się moimi przyjaciółmi.
WIELKIE DZIĘKUJĘ!!!!
Mam nadzieję że wkrótce spotkamy się, abym osobiście mógł uścisnąć dłoń i podziękować.
Marka zobowiązuje i miło jest mieć świadomość że są prawdziwi dżentelmeni, którzy umieją zachować się w najgorszych sytuacjach na drodze.
Rafał