a ile chcesz przeznaczyć?
za perełkę nie będę skąpy. Tak więc tekst w stylu 19k + max wyposażenie + Pikowana+ opony ze złota.... taki tekst z mojej strony odpada
aczkolwiek pewne wymogi się znajdą
wszystko w swoim czasie
Nie mniej jednak na daną chwilę (dziś) zbieraj multum informacji by przygotować się na jakiegoś 3litrowego potworka.
Wiadomo im nowszy tym lepiej. Im później tym więcej mogę przeznaczyć (najpóźniej lipiec-sierpien 2016; najwcześniej hmm luty?)
Rocznik powyżej 2007 ceni się ponad 30k, więc z przepięknym(dla mnie) poliftowym grillem i spełniającym jakieś tam moje oczekiwania, taka sumka mnie nie przerazi. Więc nie mam jakiejś maksymalnej kwoty do przeznaczenia ( tzn nie okraszonej konkretną sumą). Nie mniej jednak dla ułatwienia dodam iż w kręgu mojego zainteresowania był również Lexus IS250/GS420. (2005+)
Jako alternatywę dla Kocurka 3.0 miał być dizelek - Passat CC 2009+(wtedy zakup planowany troszkę później - ze względu na jednak droższą maszynę!). Pukim młody chcę "poprzeciągać biegi" - jarając się "głębokością fotela na światłach - tak pół żartem pół serio
- aczkolwiek dizelek 2.2 poliftowy wygląd 2006+ w jasnych skórkach, również mnie interesuje
noo 2005 to początek produkcji tegoż silniczka a z tego co już doczytałem to fabrycznie nie ma on tegoż to słodkiego wyglądu :p
jak przewidujesz zmianę z benzyny na diesla to polecam swój egzemplarz
Wczoraj miałem do Ciebie napisać z prośbą o jakieś fotki - tylko kurcze 2.0D z 5 biegową szkrzynią mnie zeżre
Reasumując. Bardzo chętnie latam po forum i obserwuję zdjęcia ew "ofiar" mojej zachcianki, więc możecie zapodać jakąś fotką - front + interior. Ja zapewne tak od lutego puszczę amatorskie temaciki w stylu na co patrzec przy zakupie 3.0 ( pomimo tego, że już troszeczkę się doczytałem) no i oczywiście z prośbą o wasze propozycje Forumowych autek
Pozdrawiam!