Ciężko Ci będzie znaleźć takiego, który ma idealne progi, niestety, ale taka jest prawda, więc musisz się nastawić na wkład startowy, te auta nie są nowe, większość jest wyeksploatowana, do tego dochodzą jeszcze fury ze skręconym przebiegiem itd. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz, gdyby był idealny nie kosztowałby 15 tysięcy, a znacznie więcej, mało kto się przyznaje do progów, że ma zgnite, każdy zachwala swoje, a co do wymiany progów, to koszt kilku tysięcy na dwie strony, Ci co wymieniali wiedzą o tym doskonale, do tego dochodzą Ci elementy mechaniczne, jak chcesz mieć sprawne auto, to trzeba kupować graty nowe, wymieniać i zapominać. U mnie jak coś się dzieję, tak robię i mam spokój. Zadzwoń do faceta, poproś o fotki tych newralgicznych punktów, nie ma się co dziwić, ale facet pewnie miał już tysiące maili z pytaniami, czy pójdzie za 8 tysięcy, albo czy wymieni się za golfa, calibre etc. Ja zawsze dzwonie rozmawiam i proszę ewentualnie o fotki, tutaj ciężko cokolwiek powiedzieć, bo fotki nie są dokładne. Powodzenia w szukaniu.