Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.

Jaguar XJ40 Vanden Plas

<< < (8/10) > >>

Yoohas:
Tak jest.

Volvo XC60 Ocean Race z taką fajoską jasną skórą na fotelach przy przebiegu 5.000 km ma już lekko zagniecioną poduszkę boczną fotela kierowcy, fotel przybrudzony, próg plastikowy porysowany a kedra w fotelach jest ciemnoszara ;)

Jedrzej:
VOLVO, i VOLVO. Volvo ma tak tandetne wyroby skórzane, że ręce opadają, S80 sie łachmani już w prospekcie... po 40kkm przy dobrym aucie, i normalnej eksploatacji, przez kogoś normalnej wagi, bez jeansów, nie ma śladu, nawet nabłyszczenia, jak ktoś chce to wiadomo że i Bentleya zdemoluje, a Volvo, nie no proszę... karton jest trwalszy, niż te skórki.

walbor62:
Jeżeli decydujemy się na skórzaną tapicerkę, to niestety musimy o nią dbać. Jeżeli dbamy, to po 46 500 kilometrów zużycie jest praktycznie nie zauważalne ;D.
P.S. Do kolegi Vincent - jeżeli podejmujesz polemikę na Forum to staraj się unikać sformułowań typu " bredzenie" bo nic nie wiesz o ludziach do których kierujesz te słowa. Tak na marginesie z motoryzacją mam do czynienia od trzydziestu lat ;D

Demo:
Widze ze ten watek dojdzie do 5 stron chyba :D

niewaskieauto:
demo powiedz kolegom jak wygląda u mnie skóra po 200 tysiącach przebiegu i 14 latach  bo mnie nikt nie uwierzy jak napisze że jak nowa fotel kierowcy ma kilka pęknięć na oparciu na lewym wypuście trzymania bocznego i wszystko jest ładnie lekko matowe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej