Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.
Jaguar XJ40 Vanden Plas
Jedrzej:
--- Cytat: Demo w Luty 12, 2016, 22:47:30 pm ---Widze ze ten watek dojdzie do 5 stron chyba :D
--- Koniec cytatu ---
Tu trzy, ale przypomnę, chodzi o XJ valdka z palacu który w opisie jest nowy, a właściciel żeby nim ruszyć robi jakiś drobiazg za milion ojro, i wcale nie trzeba, tylko że tak w środku jest ładnie, i ma stolik z palacu, a to nie jest palac, i dlatego jest inny lakier, bo to jest od wysiedzianego fotela, po 40 kkm w x-type, co widać na fotografii w miarę ładnie utrzymanego BMW wersji 4x4 ocean race V70. Chyba już rozumiesz czemu 3/5 stron? Czy może źle tłumaczę?
marti:
Co do meritum tego wątku to podoba mi się ta 40-stka, choć niewiele mam pojęcia o tym modelu, po drugie to odczepcie się od Volvo, to są zajebiste samochody, ja swoim S60 D5 dociągnąłem do 270tys i mimo że sprzedałem ją 4 lata temu, to jeszcze czasami widzę ją na mieście, i widać ze nadal dobrze sie trzyma, a ma 200km i 7,5 L po mieście przy ciężkiej nodze, wynik rewelacja, jeżeli chodzi o skórę w Jaguarze, u mnie przy już sporym przebiegu praktycznie nie widać zużycia, ale ja o nią dbam regularnie, a nie od wielkiego dzwonu
artleks:
--- Cytat: walbor62 w Styczeń 23, 2016, 22:16:32 pm ---Po 46500km zużycie wnętrza w żadnym, normalnie używanym samochodzie nie powinno być w ogóle zauważalne.
--- Koniec cytatu ---
To prawda przy przebiegu 46500 nawet jak się nie dba przesadnie o wnętrze skóra powinna wyglądać jak nowa.
Moja przy prawie 200 tys wyglądała na prawie nieużywaną
niewaskieauto:
no to co sie działo w aucie o którym piszemy słonie tam mieszkały a może to kurnik na kołach przecież to XJ a nie golf
Jedrzej:
--- Cytat: marti w Luty 12, 2016, 23:27:22 pm ---Co do meritum tego wątku to podoba mi się ta 40-stka, choć niewiele mam pojęcia o tym modelu, po drugie to odczepcie się od Volvo, to są zajebiste samochody, ja swoim S60 D5 dociągnąłem do 270tys i mimo że sprzedałem ją 4 lata temu, to jeszcze czasami widzę ją na mieście, i widać ze nadal dobrze sie trzyma, a ma 200km i 7,5 L po mieście przy ciężkiej nodze, wynik rewelacja, jeżeli chodzi o skórę w Jaguarze, u mnie przy już sporym przebiegu praktycznie nie widać zużycia, ale ja o nią dbam regularnie, a nie od wielkiego dzwonu
--- Koniec cytatu ---
Nie dam złego słowa powiedzieć na Volvo, tylko na temat skór i upierdliwości poprawek nieudolnych napraw tanich papraków... i smuci mnie że S90 nie ma dużych silników V8.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej