Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.
Jaguar XJ40 Vanden Plas
Demo:
Zostalem wywolany wiec w takim razie odpowiadam : skora u waskiego jest idealna jak na taki przebieg i nie pisze tu tego po to zeby specjalnie pochlebiac ale rzeczywiscie tak jest bo sam go ogladalem, macalem, siedzialem i pierdzialem :D
Ps. dawac koledzy dociagnijmy do tych 5 stron :D
Jedrzej:
jasne, więc na poważnie, ciśnienie wątku/strony chyba było o tym jak kto na swoje patrzy, jeden mówi że ma super auto, bo sam kleił i jest dumny, a później ja zobaczę że lakier siedzi, blachy wiszą, inny zauważy że składak wnętrze, inny powie że qndel, a właściciel wkurzony, bo mu z wydumy łacha drą, i jak potem ja przyjade kupić i widzę taką radosną twórczość to mi strzyka.
niewaskieauto:
a ja zadam jedno pytanie kto z was Panowie chciałby tym autem na tych fotelach z tą dziwną kierownicą bez koloru wyruszyć w niedziele z żoną lub jakąś kobieta na przejażdżkę po centrum swojego miasta tak dla lansu bo ma jaga takiego oldskula. Ja na pewno nie
Demo:
Wiadomo malo jest aut idealnych a tym bardziej takich leciwych wiec na pewne rzeczy mozna przymknac oko lub starac sie doprowadzic auto do ladnego stanu, nie ma co najezdzac na kazda blahostke itd. W tym przypadku taka ingerencja nie wyszla mu po prostu na dobre ot co.
Tak powracajac do stanu skor... pamietajcie ze skora peka tylko i wylacznie z radosci :D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej