Narazie musze dokonczyc swojego xj12 a pracy jest duzooooo.... podejrzewam ze taki samochod w zakupie prawdopodobnie bylby tanszy niz przeksztalcanie bazowej wersja Jaga w Ardena.
Przed zakupem swojego kota dlugo interesowalem sie tuningiem, i wszystkim co z tym zwiazane stad tez wyrobilem sobie opinie na ten temat i uwazam ze Arden Jaguar AJ 4 jest poprostu przesadzony stylistycznie !!!!!
Takze nie wydaje mi sie abym kiedykowliek kupil zupelnie zmodfikowany egzemplarz chociaz na pewno bylaby to perelka
ale tak jak napisalem ospoilerowanie do tego modelu jest fatalne ( to moja subiektywna ocena ), drewno uzyte do upieszenia wnetrza powiem szczerze zupelnie mnie nie powala dlatego pytam jak wyglada to wszystko od strony mechanicznej.
Czy znani sa Ci jeszcze jacy nadworni tunerzy Jaguarow??? Co mozesz mi powiedziec na temat firmy AJ6 ENGINEERING ??? Czy ktos tutaj z obecnych mial okazje korzystac z ich uslug przy modyfikacjach swojego kota ??
Wiem ( wracjac do Ardena ) iz pojecie tuning ewolulowalo z czasem tak jak samochody a peakiet stylistyczny do tego akurat modelu to naprawde przesada co do nastepcow mam juz zgola inne zdanie naprawde niektore z nowszych wersji sa piekne np. xk8 Pozdrawiam.