Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Wymiana drogowych/przeciwmglowych H7 na LED CREE

<< < (14/17) > >>

zazul_yo:
u mnie tez po "nacisnieciu" srodkowej lampki na przednim panelu zapalaja sie nogi i  tyl automatycznie, przy zwyklych zarowkach tak nie bylo, bo nie zwrocilem niestety uwagi? a jaka srodkowa zarowke w przednim panelu dales? bo ja standardowa, taka mi przyszla w zestawie,  bo widzialem tu jeszcze link do takiej z kablami.
zauwazylem tez ze przy starcie silnika swiatlo w przednim panelu przygasa albo mruga delikatnie, ale to chyba normalne...

Malfoy:
Caly srodek zrobilem na takich 5w5 , reszte tez kupilem u nich ale juz z najwyzszej polki czyli z soczewka .
http://allegro.pl/9-led-postojowki-canbus-smd-t10-r10-w5w-can-bus-i4710475100.html

zazul_yo:
czyli nie grzebales nic przy kablach, to nie wiem czemu sie nie zapala podczas otwierania samochodu, troche to nielogiczne skoro wszystkie zarowki dzialaja poprawnie...

Malfoy:
Stracilem dodatkowo podswietlanie w lustekach ... Ale mam to w  :-chyt

zazul_yo:
wymienilem zarowki z przodu na ledy, wszystko dziala oprocz zarowek doswietlajacych boki, nawet po wlozeniu orginalnych nic nie dziala, ani prawa ani lewa strona, w opisie bezpecznikow nic nie znalazlem, co moze byc powodem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej