Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Wymiana drogowych/przeciwmglowych H7 na LED CREE

<< < (13/17) > >>

Malfoy:
Dziekuje, zaraz ide wymieniac.

Edit: caly srodek wymieniony i zonnk ... Po otwarciu auta ciemno hmm ... A najlepsze kino jest takie iz kiedy na przednim panelu dotykam srodkowego klosza oczywiscie sie zapala i zapala caly tylni panel i oswietlenie nog ! boczne lampki w przednim panelu po dotknieciu czy tez puknieciu sie pala bez problemu wiec o co tu chodzi ?

rmazurek:
Moze to glupio zabrzmi ale sproboj przekrecic diody(te ktore nie swieca) o 180st. Wydaje mi sie ze tak ma byc - jak wlaczasz srodkowy to tyl sie tez zapala.

To nie swiecenie to troche zbyt niska resystancja zalatuje.

Malfoy:
Moze sie nie zrozumielismy panele przod i tyl oraz podswietlenie nog samo zalaczalo sie przy otwarciu auta , po wymianie na led juz tak nie jest ... Natomiast kazde swieci po nacisnieciu ... Zonk o ktorym pisze to jest w przednim panelu kiedy nacisne na srodkowa lampke zalacza sie tyl i nogi haha

Tak wiem iz ledy trzeba przekrecac i skoro swieca obecnie to nie ma takiej juz koniecznosc

rmazurek:
Sprobuj w takim razie podmienic podswetlanie nog na zwykle zarowki- jesli wszystko wroci do normy oznaczac to bedzie zbyt niska rezystancje.

Wyglada na to ze w moja wersja jest "bieda" i nie ma wykrywania przepalonych zarowek albo mialem szczescie i trafilem na dobre ledy.

Malfoy:
Wszystkie ledy jakie uzylem sa z wyzszej polki error can free czy jakos tak

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej