Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Wymiana drogowych/przeciwmglowych H7 na LED CREE

<< < (15/17) > >>

rmazurek:

--- Cytat: zazul_yo w Listopad 29, 2014, 19:43:52 pm ---wymienilem zarowki z przodu na ledy, wszystko dziala oprocz zarowek doswietlajacych boki, nawet po wlozeniu orginalnych nic nie dziala, ani prawa ani lewa strona, w opisie bezpecznikow nic nie znalazlem, co moze byc powodem?

--- Koniec cytatu ---

Przed wymiana dzialaly?

Sprawdziles w czasie jazdy czy na postoju?

zazul_yo:
przed wymiana dzialaly, sprawdzilem podczas jazdy na parkingu, teraz na 100 % nie dzialaja...

rmazurek:
Imho powinienes przejechac sie gdzies dalej. U mnie tez niby nie dzialaly na poczatku ale wydaje mi sie ze trzeba przekroczyc okreslona predkosc...

Jesli nie to moze warto je wymontowac i obrocic o 180st

zazul_yo:
opowiem od poczatku, sciagnalem jeden klosz wlozylem ledy i sprawdzilem czy dzialaja --> nie dzialaly, wiec wlozylem spowrotem orginalne (ich juz nie sprawdzalem, bo wczesniej dzialaly), sciagnalem drugi klosz, wymienilem na ledy i znowu dupa, wiec stwierdzilem ze to wina ledow i musze kupic jakies inne, po czym zalozylem znowu orginalne, efekt koncowy jest taki ze boki nie podswietlaja sie wogole, wydaje mi sie ze bezpiecznik, ale nie potrafie go zlokalizowac... pomogles mi juz wiele razy, moze i tym razem sie uda:) z gory pozdrawiam

zazul_yo:
na orginalnych nie trzeba przekraczac zadnej prredkosci, wystarczy wrzucenie na drive i skrecenie kol (na P od razu sie przygaszaja) takze nie wyjezdzalem gdzies zeby to sprawdzic, ale skoro u Ciebie tez byc moze byl taki problem to jutro je zaloze i zrobie pare mil zeby sprawdzic, innego wyjscia nie ma:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej