Rozumie ze nie posiadacie xenonow wiec kolo przycisku otwierania bagaznika jest regulacja wysokosci - sprawdzcie czy dziala - tzn czy wiazka sie podnosi/opuszcza przy regulowaniu potecjometrem- jesli nie trzeba sprawdzic wiazke i silniczki regulacji w lampach.W obecnym mam xenony(jeden z glownych waronkow przy zakupie) bo wyczytalem gdzies ze halogeny sa dosc slabe w xf - wiec poziomowanie mam automatyczne jednakze w poprzednim aucie mialem halogeny i jeden z nich swiecil bardzo nisko i nie mozna go bylo podniesc regulacja - okazalo sie ze silniczek zalany woda i zardzewialy- po wymianie wszystko wrocilo do normy.
Recznie sie nie da - trzeba komputer. Zadna szanujaca sie marka nie posiada recznej regulacji xenonow.Xenony/bixenony maja system samopoziomowania i nie ma tam recznej regulacji podnoszenia/opuszczania.
Mam wrazenie ze piszemy o dwoch roznych sprawach - ja mam na mysli regulacje pokretlem z wnetrza auta a Ty regulacje przy samych reflektorach - zdejmowalem obydwie lampy w xfie i nie widzialem tam zadnej regulacji recznej...