Witam,
przeszukujac forum znalazlem tylko watek odnosnie xj40:
http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php?topic=1172.0U mnie paskow nie bylo oryginalnie, poprzedni wlasciciel nakleil biale paski, a z racji tego, ze w kwietniu bede nakladal nowy lakier na cale auto (moze bez dachu, zobaczymy) to pozniej chcialbym dac w miare oryginalne paski bo mi sie to bardzo podoba. Z watku xj40 dowiedzialem sie, ze sa jakies szablony do malowania tych paskow, czy tak samo jest w przypadku xj8?
Czy ktos z szanownych forumowiczow jest w stanie zmierzyc w jakiej odloglosci od konca blotnikow paski sie zaczynaja/koncza, jaka jest odleglosc miedzy paskiem a przetloczeniem na karoserii oraz jesli daloby sie to zrobic zdjecie poczatka i konca paska by moze dobrac ten sam ksztalt..
Zastanawialem sie nad zamowieniem w firmie poligraficznej czegos na ksztalt oryginalnych paskow. Z malowaniem jest tak, ze jak cos pojdzie nie tak to znowu trzeba nakladac lakier na element, a ze ja mam perle to pozniej moze byc problem znowu z cieniowaniem, wiec tych problemow chcialbym uniknac..
pzdr