Poza tym w galerii Nie widziałem żadnego ideału więc nie wiem dlaczego ludzie wieszają psy na autach w tym dziale, nie mając lepszych w swoich garażach..
to czy mają lepsze czy nie w garażu, nie ma najmniejszego znaczenia... ten dział właśnie po to jest żeby wskazać potencjalnemu kupującemu na co ma zwrócić uwagę, co odbiega od normy itp. (szczególnie jeżeli sam o to pyta)...
Fakt niektóre posty nic nie wnoszą oprócz zamieszania... ale jest też kilka na temat i do rzeczy...
ja w przyszlym tygodniu wystawie swojego X zobaczymy co sie bedzie dzialo... Szkoda ze Zamiast cennych uwag trafiamy na glupie docinki...
Chyba już to zrobiłeś i to niezgodnie z regulaminem, bo nie ma zdjęć, ani linku do ogłoszenia w sieci...
http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,22902.0.htmlJak dla mnie piękny zadbany klasyk, każda złotówka z tej ceny jest jego warta.
auto w sumie ładnie się prezentuje... jest godne zainteresowania oraz obejrzenia na żywo mimo wad które tu zostały zauważone i które sprzedający potwierdził...
ale jeżeli nie widziałeś go na żywo to raczej nie odważył bym się na tak śmiałe stwierdzenie że jest wart każdej złotówki ze swojej ceny, bo to można stwierdzić tylko po bardzo dokładnym prześwietleniu auta...