A więc po pierwsze nie sprzedaje go od dawna.Nie zależy mi absolutnie na sprzedaży bardziej dałem ogłoszenie jako ciekawostka.Lubie mieć różne ciekawe auta i pomyślałem,że czas kupić coś kolejnego.
Co do niby dzwonu to miał kiedyś mała stłuczkę parkingową i był zmieniony zderzak,nawet lampa nie była uszkodzona i było to w 2004.od czasu tej stłuczki minęło prawie 10 lat i nigdzie nie widać śladu po naprawie.Zapraszam z miernikami lakieru z blacharzami i lakiernikami.
Jaguar7
Tak więc zapraszam do oceniania i wytykania usterek temu "ideałowi".?????
nie rozumiem . To jest forum fanów jaguara czy forum naśmiewania krytykowania i wytykania usterek?
dlaczego ideał w cudzysłowiu? Znajdz mi proszę xjr w lepszym stanie w cenie poniżej 30 tyś.Na zdjęciach wszytkie łądnie wygladają a po przyjechaniu okazuje się ,że trochę inaczej to wygląda.Siedzę w motoryzacji od 25 lat przez 10 lat ścigałem się w rajdach i jest to mój czwarty jaguar.Jestem miłośnikiem motoryzacji a nie jakimś miro handlarzyną z koziej wólki.co do opisu w aukcji to jest potraktowana z przymrużeniem oka ale nie którzy tu nie mają poczucia humoru! Wiem że można kupić zwykłą xj6 za 10 -12 tyś tyś i tez tam jakoś będzie jeździła ale nie chce mi się o tym dyskutować ew.proszę dzwonić.
Tom
po co taki obraźliwy ton?Gdzie masz tam bzdurę?odpisz proszę.Nawet nie masz pojęcia jak mi jest teraz przykro:(:(nie spodziewałem się po tym forum...Wszystko jestem w stanie udowodnić.
Jaguar Parts
i co w związku z tym ,że się tu udzielam czy to coś złego? od dawna? zamieściłem pierwszy raz ogłoszenie 3 dni temu wiec ja wiem czy to tak dawno?
komuś tam kiedyś wspomniałem ,że mam takie auto i ew.mogę sprzedać ale czy od razu ma znaczyć że bujam się ze złomem który stoi w komisie obok passata b5 i golfa III?
MacAnk
Dzięki,że jest tu chociaż jedna normalna osoba:)
Choina
po czym poznajesz że airbagi były wystrzelone?
Czy jeśli pomalowałem dół błotnika bo miał odpryski od kamieni i nie chciałem żeby zaczął rdzewieć to to oznacza że był robiony? czy robiony oznacza zły?
suma sumarum jestem właścicielem tego auta ale w wiecie lepiej tak więc dla zainteresowanych jest to kupa złomu i szpachli ,cała zardzewiała elektryka nie działa klima nie dziąła silnik kopci i chodzi na jeden gar i generalnie tragedia.Auto jest kradzione i jest na nim zastaw bankowy,został też zlepiony z trzech aut aha i to jest jeszcze angol po przekładce i wogóle nie jest to xjr tylko przerobiony xj6.jeździ tylko na gazie i cały czas są wystrzały,gaz oczywiście na śrubę a instalacja jest z poloneza tylko parownik jest od żuka:)
pozdrawiam wszystkich komentujących i jeszcze raz przepraszam ,że wystawiłem auto na allegro.Na forum postaram się już nie udzielać:)