Moi drodzy koledzy i koleżanki.
Jestem zagorzałym fanem samochodów m-ki LANCIA oraz lubię silniki V6. Miałem Lancie, kilka lat w klubie Lancii itd.
Szukałem jakieś maszyny V6 i spośród Lancii Thesis, Alfy 166, Rovera 75 ostatecznie Saab 9.3 pozostało na Lancii i Jaguarze. Z uwagi na to że Lancia mechanicznie i elektronicznie jest samochodem o znacznym stopniu skomplikowania wybór padł na Jaguara.
Szukałem z pół roku, az trafiłem, że w moim mieście prezes jednej z firm sprzedaje Jaga. Krótka wizyta służbowa u niego i Jaguar od stycznia 2011r. jest u mnie (zapraszam do działu "Galeria". )
Ale dlaczego ten temat stworzyłem? hmm, proszę o zrozumienie, ale kilka dni temu mój znajomy kupił Lancie Thesis 3.2 V6. Pojeździłem, popatrzyłem i miłość wróciła, przeskoczyła rozsądek jakim jest X-type. X jest lepszy w każdym calu poza wnętrzem i nietuzinkowym wyglądem Thesis.
Bardzo Was proszę o radę co robić, żona dała mi "wolną" rękę. Ona ma swoja Alfę. I teraz tak czy próbować
sprzedać jaguara i w tej cenie kupić Lancie, może zamiana Lancia - Jaguar. Co robić? Samochodem jeżdżę tylko 5 tys km rocznie ( ok. 10 tys. na dwa), Jaguar jest dla mnie autem reprezentacyjnym, ot dostojnie lubię gdzieś pojechać.
Bardzo proszę mnie wyleczyć lub uleczyć.
Jeśli wątek jest nie w tym miejscu co trzeba proszę o przeniesienie.
Dzieki Wam za pomoc ...