Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

X- type vs. XJ

<< < (3/7) > >>

Yoohas:
Różnice między R6 i V8 chyba spore, ale się nie znam. Natomiast pod względem kultowości moim zdaniem R6 pokonuje wszystkie motory, z V12 włącznie.

Klasyczny Jaguar musi mieć pod maską R6.....to takie nawiązanie do legendarnego XK....

Trochę popłynąłem ale jest to pewien argument. V8 i V12 to już nie jest legenda Jaguara.....tylko nie bijcie :) :) :)

p2:
witam licz sie zs tym ze miasto to ok22-25l na setke a trasa przy 90-100km to ok 11l ale poco szybciej w koncu rekreacja co nie bagaznik plytki ale itak sporo wejdzie 

jaguarek:

--- Cytat: p2 w Styczeń 15, 2012, 10:08:27 am ---witam licz sie zs tym ze miasto to ok22-25l na setke a trasa przy 90-100km to ok 11l ale poco szybciej
--- Koniec cytatu ---
Ale po co kupować auto z silnikiem 4 litry,żeby w trasie jechać 90 kilometrów na godzine :- pojecia

TOSIEK:
To, że ma się pod maską 4.0 nie znaczy że trzeba jechać jak szalony, tu chodzi o majestat poruszania się takim samochodem, zacznijmy od tego że jeżeli masz taki silnik to nie musisz się martwić o wyprzedzanie.

cobi:
Ja na trasie nie przekraczam 110. Prawie zawsze jeżdzę z dzieckiem.
Jak już sam to czasem sobie pozwalam ale też nie przeginam.
Jestem młodym człowiekiem i jeszcze dużo przedemną i staram się tego nie zmarnowac.
Widać kazdy ma w życiu inne priorytety.
Tyle odemnie.

Na koniec moja skromna osoba prosi o trzymanie się tematu  :-off

:-thank

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej