Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

X- type vs. XJ

<< < (2/7) > >>

cobi:
Preferował bym jednak sedana. Pomyślałęm o xj bo auto uże to i myślałem że w środku też duże  :-gwizd
x-type estate odpada, nie chce kombi.
A na xf nie stać.
A może s-type?

kogutki:

--- Cytat: Yoohas w Styczeń 10, 2012, 20:45:10 pm ---Pozostaje Ci:

X-type Estate
XF :)
New XJ :) :) :)

--- Koniec cytatu ---

jeszcze Polonez Truck albo... S-Type, no co ty ;D

jazabek wac³aw:

--- Cytat: cobi w Styczeń 10, 2012, 20:34:52 pm ---Hmmmm. A mi właśnie chodzi o miejsce bo x okazał się......za ciasny i ma mały bagażnik  :-gwizd

--- Koniec cytatu ---

Bo ja wiem, mam wersję LWB i moim zdaniem miejsca dla pasażerów jest sporo, fakt że ergonomia wnętrza pozostawia sporo do życzenia. Kieszenie w drzwiach, takie sobie, nie ma gdzie położyć portfela i telefonu ( u mnie na szczęście jest kieszeń w siedzeniu z przodu i przedłużenie konsoli środkowej ).

Mój szef miał kiedyś x-typa i po 1 podroży wiem że ten model będę omijał z daleka, a jeśli chodzi o bagażnik to na pewno nie jest pojemny, ale w sumie na 3 dniowy wyjazd 4 dorosłych i 2 latka wystarczył, a zabraliśmy też prowiant i ciepłe ubrania bo lato nie było do końca słoneczne i gorące.

maras:
Witam, Mam x300 3.2 na gazie i spalanie oscyluje w około 15 l gazu w mieszanym cyklu, 12 na trasie 110km/h miasto jakieś 17l. polecałbym raczej x300 niż x308, ponieważ silniki o niebo lepsze i co do utrzymania to są naprawdę przystępne. robiłem całe zawieszenie przód- wszystkie tuleje, i łączniki stabilizatora i wyszło mnie z robotą 1200zł.

kogutki:

--- Cytat: maras w Styczeń 14, 2012, 17:27:28 pm ---polecałbym raczej x300 niż x308, ponieważ silniki o niebo lepsze

--- Koniec cytatu ---

Nie, zebym chcial sie klucic, ale ciekawy jestem skad kolega ma taka wiedze? Miales juz x308?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej