Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
chyba pasek podpiskuje (x-type 2.5)
benjamin:
jutro będę w Łodzi to podjadę na przybyszewskiego i ciekawy jestem czego się u nich dowiem
BlackV6:
Przydałoby się w końcu to ustalić ,ciekawy jestem czy każde ASO poda inną informacje
ktr:
Znawcą w tym temacie jest Zadek - może mógłbyś zabrać głos? Co radziłbyś mi kupić - na allegro tę nową podporę z łożyskiem, czy na eBatu ten używany cały wał napędowy (ceny są w linkach)? Co sugerujecie? I jakim cudem oni sprzedają samą podporę?
zadek07:
Podpora jest napewno wycieta z walu, tylko umyta i z nowym lozyskiem. Cena tej podpory nie jest zachecaja bo najlepsze lozysko KOYO kosztuje 150zł a co tam jest wlozozne to nie mam pojecia. Pozatym na tej podporze na allegro nie ma takich okraglych blaszek oslaniajacych lozysko, wiec zaraz padnie. I tak do wymiany podpory musisz rozciac wal, wiec nie wiem nad czym tu sie zastanawiac.
Do 2005 roku lozysko napewno nie bylo wymienne, nowszego X-type nie widzialem od spodu, ale jeszcze nigdzie na allegro nie widzialem walu z wymiennym lozyskiem.
Zadzwoncie do serwisu i spytajcie sie czy wal z 2001 roku i 2007 roku maja ten sam numer czesci, jesli tak to wiadomo ze waly wszedzie sa takie same.
KTR-jesli nie chcesz ciac walu, to musisz poszukac dobrej uzywki z nowszego rocznika. Podzwon na allegro napewno cos znajdziesz. Za przesylke z Anglii zaplacisz pewnie wiecej jak za wal.
Bedek:
Dzwoniłem do gościa i twierdzi że podpora jest na 100% nowa a czy jest wymienna czy nie to on nie wie ale występuje jako część zamienna. Zresztą nie on jeden ma taką podporę tu też jest http://allegro.pl/podpora-walu-jaguar-x-type-2002-2006-nowa-warszawa-i2095850419.html dziwne że wszędzie piszą że od 2002 a co z 2001 ?? może faktycznie jest jakaś różnica.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej