Kotek piekny, ale czy to przypadkiem nie ten o ktorym ktos pisal ze jest oklejony biala folia a nie malowany?
Lecz malowany czy nie na zdjeciu piekny tym bardziej ze bialego jeszcze nie widzialem nawet w salonie zreszta terazniejsze koty;/ Jeden wyglada jak A8 drugi jak Mondeo jak kot z maski to zobaczyl to az uciekl i wcale mu sie nie dziwie bo ze srodka taka tandeta bije ze az oczy bola np nowy XF jak otworzyc popielniczke miedzy fotelami to widac "drewnopodobna" okleine, u mnie zciagalem tapicerke drzwi i tam jest drewniana listwa, rzeczywiscie drewniana:). Ale do tematu co do oleju to sam jezdze na 5W30 chodz mam ok 200-250tys przebiegu(dokladnie 126tys mil), fakt ze jak sie mu docisnie gazu i pojedzie niezbyt ekonomicznie to lubi troche zjesc wiec potem trzeba sprawdzic i dolac ale jak ktos w temacie to wie ze moj silnik juz niestety jest na tzw. ostatnim oddechu, nastepna wymiana uszczelki to juz z glowica i blokiem bo nasi juz tam byli i kolo 6 cyl jest spawany, co do temperatury to chyba kazdy duzy silnik po odpaleniu powinno sie zagrzac a potem dopiero jechac, przynajmniej ja tak robie i przy gaszeniu tez musi pochodzic z pol minuty i dopiero chodz kompresor ma wlasne smarowanie ale nauczyl mnie tego Saab jak przez wlasne niedbalstwo rozerwalo turbine na pol;/