Pomimo że mam podniesioną kierownice i zero brzucha to zamkami od kurtek porysowałm sobie ją sporo razy teraz myślę żeby dać to obszyć, śruby dzwigni zmiany biegów ostro maltretują mieszek i robią w nim dziury, co jesień pomimo że mam garaż panel z ekranem dotykowym robi mi małe niespodzianki. Uważam że podłokietnik powinien się wysuwać dalej w trasie to żadne podparcie, o parowaniu to wiadomo , o hamulcach też, ale ten samochód ma charakter i prestiż. W trasie ufam mu a to chyba jest najważniejsze
- nie zastanawiam się czy uda mi się wyprzedzić TiRa czy nie tylko to robię. Cieszy mnie jak ktoś wyprzedza inne samochody, dojeżdża do mnie czyta nazwe samochodu na listwie i już mnie nie wyprzedza, to widać w lusterku często.
Wiem też że to nie wina samochodu tylko tego kto przede mną zmieniał lusterko przy 190 km/ godz zaczyna to lusterko niezle wibrować boje się że mi wyskoczy a pod pedałem gazu mam jeszcze z 5 cm do podłogi. Nie korzystam z tego jednak często
. Zimą ,,wkurza,, mnie że inni stoją a ja dzięki napędowi na 4 koła jeżdżę gdzie chcę ;DPozdrawiam