Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Dziwny dzwiek
ptak:
Ja tez to mam. Ja podobnie jak przedmowca wina obarczalem wentylatory. Ale teraz to sam juz nie wiem ;) Swoja droga ciekawe, ze wystepuje to w tylu iksach. Konstruktorzy chyba nie testowali prototypu w komorze do krioterapi ;) i naszych polskich -20 stopni nie brali pod uwage. W Anglii zdaje sie ze to temperatury nie do pomyslenia.
Rob_W:
Ja dzisiaj troche jezdzilem na mrozie i szczerze mowiac nic nie slyszalem ... a przynajmniej nie przeszkadzalo to w sluchaniu radia :)
strawinski:
--- Cytat: Rob_W w Styczeń 25, 2010, 22:16:33 pm ---Ja dzisiaj troche jezdzilem na mrozie i szczerze mowiac nic nie slyszalem ... a przynajmniej nie przeszkadzalo to w sluchaniu radia :)
--- Koniec cytatu ---
a jaki masz silnik? z tego co piszą koledzy to widzę, że występuje w 2,5 i 3.0- tych z napędem 4x4
Rob_W:
Ten dający najwięcej frajdy z jazdy 3.0 V6 4x4 :)
Samochód odpaliłem po południu po ponad tygodniu stania na parkingu podziemnym, przejechałem ok. 15km, potem kociak stał na mrozie przez 3h i znów 15km. Być może ten problem pojawia się dopiero w modelach z większym przebiegiem? Mój nie ma jeszcze 40tyś km. Poza tym może modele z pakietem zimowym mają coś więcej niż tylko podgrzewanie siedzeń i przedniej szyby?
jaco:
--- Cytat: Rob_W w Styczeń 25, 2010, 22:16:33 pm ---Ja dzisiaj troche jezdzilem na mrozie i szczerze mowiac nic nie slyszalem ... a przynajmniej nie przeszkadzalo to w sluchaniu radia :)
--- Koniec cytatu ---
moze za glosno radia sluchales ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej