Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
PANEL STERUJĄCY.
qbaty:
--- Cytat: Godan w Styczeń 16, 2010, 18:26:16 pm ---Właśnie odkręcam BOLSA i serdecznie pozdrawiam was z Bydgoszczy ! :-tylko
--- Koniec cytatu ---
No to zdrowie ;D pozdrawiam z mroźnych okolic Trójmiasta
Godan:
Teraz sprężę się :o nad zmianą radia z wejściem na kasetę magnetofonową na radio z kieszenią do CD. Są takie na allegro tylko szkoda że ta propozycja która mi odpowiada jest polecana tylko z numerem VIN a nie PINEM. Pewnie musiałbym dzwonić do ASO i prosić ich o ten PIN. Znając życie odpowiedzieliby mi że to potrwa 3 miesiące :-thumpdown Czy macie jakieś sugestie i podpowiedzi :-W
strawinski:
to brawo :-V
kasa zaoszczędzona i do tego dwie śrubki!!!
no i satysfakcja z wykonanej pracy bezcenna :-super
strawinski:
--- Cytat: Godan w Styczeń 17, 2010, 14:04:42 pm ---Teraz sprężę się :o nad zmianą radia z wejściem na kasetę magnetofonową na radio z kieszenią do CD. Są takie na allegro tylko szkoda że ta propozycja która mi odpowiada jest polecana tylko z numerem VIN a nie PINEM. Pewnie musiałbym dzwonić do ASO i prosić ich o ten PIN. Znając życie odpowiedzieliby mi że to potrwa 3 miesiące :-thumpdown Czy macie jakieś sugestie i podpowiedzi :-W
--- Koniec cytatu ---
z odzyskaniem pinu sprawa wygląda tak, że przesyłasz im faksem swój dowód rejestracyjny i dowód osobisty. Oddzwaniają do Ciebie i podają pin. Nic nie wyjdzie jeżeli masz radio i numer nadwozia, bo złodzieje spisywali by sobie numer z podszybia i rąbali radia. Ta opcja na bank nie przejdzie.
Godan:
To super czyli jest szansa. Rozumiem, że wtedy już tylko będę wpisywać nowy pin. Napisz tylko czy to ma być ASO w Warszawie czy inne.Wracając do panela - to nie myślałem, że to okaże się takie proste , no i mam nadzieję że moje doświadczenie przyda się kolegom posiadającym duży ekran LCD i dzięki temu nie dadzą się zrobić w jajo u elektryka :-V. Wyobrażam sobie ten tekst: zrobiliśmy panu ten ekran - koszt 1400 :-cry. Czyli: najdroższe suszenie suszarką do włosów i prawidłowe powciskanie 2 wyluzowanych wtyczek w Polsce ;D
W lutym zabiorę się za nowe radio z odtwarzaczem CD i zdam relację - czy to było trudne, bo idąc dalej pewnie do tego odtwarzacza będzie można podłączyć też z tyłu w bagażniku dobrą zmieniarkę , ale to już tylko takie luźne myśli jaguarowskie........
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej